Minggu, 21 Mei 2017

Lirik Lagu NDX A.K.A. - Ra Jodo

Lirik Lagu NDX A.K.A. - Ra Jodo

Lirik Lagu NDX A.K.A. - Ra Jodo


maafkanku kali ini harus pergi
meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati
kelingan tresnaku ora direstui

mama papa maafkan aku yang tak bisa
membawa calon mantumu muleh
mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu

sak tenane ati iki loro loro loro
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
jarene janjimu urip bareng nganti bongko
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi rondo


karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

maafkanku kali ini harus pergi
meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati
kelingan tresnaku ora direstui

mama papa maafkan aku yang tak bisa
membawa calon mantumu muleh
mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu

sak tenane ati iki loro loro loro
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
jarene janjimu urip bareng nganti bongko
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi rondo

karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnaku ora direstui
maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnaku ora direstui, kelingan tresnaku ora direstui
Lirik NDX A.K.A - Konco Tahu

Lirik NDX A.K.A - Konco Tahu

Lirik NDX A.K.A - Konco Tahu

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i
koncoku koyok tahu

kowe konco mangan turu bareng aku
ra percoyo tego nyelintut pacarku
nggantenge ra sepiro sik ngganteng aku
dasar nggak tau malu

kok yo tegone kowe menyakitiku
tak ku sangka engkau digendak koncoku
padahal rupane koncoku koyok tahu
opo wes rabun mripatmu

ternyata kau tega selingkuh dengan dia
kau dan dia sama-sama tahu


yo wes gek rumaten opo ngiroku gatelen
aku yo ra kaget pancen kowe copet tulen
tak pikir mbek ngguyu, ra bakal ku ra payu
sewu siki wedokan podo nganten leganku

yen pancene karepmu aku tak meloki lakonku
ra biso tak teruske aku ra biasa ngene
sepurane ra sengojo ngonangi polahmu
kowe kowe podo tego ngelarani aku

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i, koncoku koyok tahu

kowe konco mangan turu bareng aku
ra percoyo tego nyelintut pacarku
nggantenge ra sepiro sik ngganteng aku
dasar nggak tau malu

kok yo tegone kowe menyakitiku
tak ku sangka engkau digendak koncoku
padahal rupane koncoku koyok tahu
opo wes rabun mripatmu

ternyata kau tega selingkuh dengan dia
kau dan dia sama-sama tahu

yo wes gek rumaten opo ngiroku gatelen
aku yo ra kaget pancen kowe copet tulen
tak pikir mbek ngguyu, ra bakal ku ra payu
sewu siki wedokan podo nganten leganku

yen pancene karepmu aku tak meloki lakonku
ra biso tak teruske aku ra biasa ngene
sepurane ra sengojo ngonangi polahmu
kowe kowe podo tego ngelarani aku

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i, koncoku koyok tahu
Lirik NDX A.K.A - Teman Rasa Pacar

Lirik NDX A.K.A - Teman Rasa Pacar

Lirik NDX A.K.A - Teman Rasa Pacar

pernah aku mencoba dekat dengan wanita
tapi kau bersikap lucu tanpa kata kata
kowe takon aku opo ono cinta
tentang diriku dengan dirinya

begitu juga sebaliknya dengan diriku
aku ngroso cemburu yen delok awakmu
cedak cedak karo wong lanang selain aku
kok iso aku dadi cemburu

sayang, opo iki seng jenenge ati lagi kasmaran
tapi kita cuma sebatas teman

dikiro pacaran jebule kekancan
saben dino tangane gandengan
wira wiri ngalor ngidol bebarengan
yen di sawang koyo lagi kasmaran


terkadang mecucu dan saling cemburu
saling curiga memendam rindu
bisa dikatakan teman rasa pacar
walau kekancan tapi sayang-sayangan

apalagi aku crito marang sliramu (sliramu)
aku nganti sambat karo kanca-kancaku
antara berteman atau pacaran
jawabane pacaran wae

wes jan aku kuwi tambah bingung rasanya
aku wedi mergo tresno medotke kancane (kancane)
yo wes ngene wae penting bahagia
teman rasa pacar ojo nganti bubar

sayang, opo iki seng jenenge ati lagi kasmaran
tapi kita cuma sebatas teman

dikiro pacaran jebule kekancan
saben dino tangane gandengan
wira wiri ngalor ngidol bebarengan
yen di sawang koyo lagi kasmaran

terkadang mecucu dan saling cemburu
saling curiga memendam rindu
bisa dikatakan teman rasa pacar
walau kekancan tapi sayang-sayangan

dikiro pacaran jebule kekancan, saben dino tangane gandengan
wira wiri ngalor ngidol bebarengan, yen di sawang koyo lagi kasmaran
terkadang mecucu dan saling cemburu, saling curiga memendam rindu
bisa dikatakan teman rasa pacar, walau kekancan tapi sayang-sayangan

Kamis, 16 Maret 2017

Lirik Lagu NDX A.K.A feat. Familia - Tanjung Mas Ninggal Janji

Lirik Lagu NDX A.K.A feat. Familia - Tanjung Mas Ninggal Janji

Lirik Lagu NDX A.K.A feat. Familia - Tanjung Mas Ninggal Janji

Dik sejatine ono apa to Sifatmu kok wis beda Mbiyen manis tak teliti jebul mung lamis Adoh kowe seka aku dek adoh banget
Pangapurane mas aku rabetah marang sliramu Aku minggat... aku minggat... Ning pelabuhan iki kowe ninggalke janji Sing rabakal ilang seko atiku iki Kowe tak sayangi malah kowe mblenjani Saiki gawe tangis mergo janji mung lamis Kowe saiki lunga ninggal aku nelongso Opo dasar aku iki uwis lila Lupa kahanan saiki atiku lara Ora iso ngerti kowe lunga ning ngendi Percoyone awakku nglepas kepergianmu Opo dasar atiku uwis kecantol atimu Nanging saiki ilang rasa tulus tresnamu Sing biyen kanggo aku nanging kabeh kuwi palsu Uwis tak coba-coba njajal karo wong liya Nanging dadine podo malah saya cidra Dadi ra ilang ilang karo awakmu kuwi Sing ra iso ilang seko atiku iki Aku isih kelingan naliko ing pelabuhan Kowe janji lungo ra ono sewulan Nanging saiki wis luwih ing janji Nyatane kowe ora bali-bali Ning pelabuhan tanjung mas kene Biyen aku ngeterke kowe Ning pelabuhan semarang kene Aku tansah ngenteni kowe Ngertio dek ning kene aku ngenteni kowe Awal mulane kowe ninggal aku dewe Ora elingo pas awak dewe isih bebareng Nanging saiki kowe malah ra ngeling eling Ilang saiki ilang bablas saiki bablas Roso sayangmu kandas dadi kabeh soyo melas Mikir kahanan iki gawe lara ning ati Karepane atiku kembalilah kepadaku Back to Reff: Dek kowe tak enteni Malah kowe ra rumangsa karo wong liya Gawe atiku cidra kabeh uwis musna dadi kelara lara Uwis tak lali lali malah tambah soyo ndadi Mergo uwis lali opo cen dilaleake Kowe ninggalke janji tresnane awak dewe Sing biyen tok ucapke nganggo manise lambe Opo dasar kowe yo mung arep nglaraake Back to Reff:
Lirik Lagu NDX A.K.A Feat Radit - Lagu Untuk Kakak

Lirik Lagu NDX A.K.A Feat Radit - Lagu Untuk Kakak

Lirik Lagu NDX A.K.A Feat Radit - Lagu Untuk Kakak

Janganlah dirimu selalu bersedih Menangisi luka yang ada di hati Walau pun aku tidak pernah tau
apa yang ada di dalam hatimu Kakak ijinkanlah aku Memeluk dirimu Menghapus lukamu aku selalu menyayangi selalu mencintai dirimu di hati. . . . Kakak dengarkan Janganlah dirimu selalu bersedih Menangisi luka yang ada di hati Walau pun aku tidak pernah tau apa yang ada di dalam hatimu Back to reff

Kamis, 09 Maret 2017

Lirik Lagu Pendhoza feat. sasha anezkha – Aku Cah Kerjo

Lirik Lagu Pendhoza feat. sasha anezkha – Aku Cah Kerjo

Lirik Lagu Pendhoza feat. sasha anezkha – Aku Cah Kerjo


bebasan nunggu mongso rendeng
anggongku le ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

mas yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit b*mi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit b*mi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
mergo trenso kui mestina akeh pacoban

sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

mas yen pancen kuwi karepmu
aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu

mas nadyan kowe lungo kerjo
sing tak jalu kowe tetep setio
ojo nganti kegudho wanito liyo

sabaro aku yo mung cah kerjo
Lirik Lagu Pendhoza – Ninggal Janji (New Version)

Lirik Lagu Pendhoza – Ninggal Janji (New Version)

Lirik Lagu Pendhoza – Ninggal Janji (New Version)

dulu begitu indah
saaat kau bersamaku
dulu begitu mesra
saat kau di sampingku

namun semua itu
pupus, hilang
dan tak tersisa lagi


janji yang kau ucap dulu itu
tinggalah kenangan

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

#Rapp#
Jarene ra mblenjanji
jebul nyatane endi
lungo ara bali-bali
malah ninggalke janji

opo wes ra kelingan
karo awakku iki
sing mbyen tok tresnani
roso tekan e mati

yen ngono cen pengenmu
ngomong o terus terang
rausah gawe coro
medotke sesambungan

nek wes cukup semene
anggonmu le bebrayan
kabeh tk pupus wae
timbang ngrusak pikiran

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

#Rapp#
yen kabeh mau salahku aku njaluk ngapura
opo koe lungo mergo aku ra sugeh bondo
omonganmu polah tingkahmu ratau ngajeni aku
sak kepenak e dewe awakmu gawe loro atiku
opo iki garis e aku ro kowe pisah
wes wegah gagas wanito sing gawe urepku bubrah

saiki aku kudu moveon
nglalekke alon-alon
mugo oleh gantine kui bakal kelakon

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji
Lirik Lagu Pendhoza YK Ft Ayu Talita – Ojo Salah Tompo

Lirik Lagu Pendhoza YK Ft Ayu Talita – Ojo Salah Tompo

Lirik Lagu Pendhoza YK Ft Ayu Talita – Ojo Salah Tompo

Bingung rasane ati..
krungu kabar kowe wes ndue ganti..
seng eling tansah mbiyen karo janjine
malah sopo sing arep ninggalke

kurang opo aku iki..
Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
pari basan nggayuh bulan tak lakoni
opo kowe sing ora ngerti

Rapp:
Pancen awake aku tresno marang awakmu
ra nyongko, ra ngiro kowe arep ninggalke aku
opo ra kerlingan semono karo janjimu
kowe ra bakal ninggalke kbeh tresno sucimu
aku krungu seko tonggo gawe cidro ning ati

Etok kabeh jare awakmu wes oleh ganti
opo balesane awakmu koyo ngene iki
nganti kowe tego iso ninggalke sumpah lan janjimu

Ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong lio
raono niatan aku golek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani

Ojo salah tompo, ojo salah nerimo
gampang banget kowe percoyo karo wong lio
raono niatan opo mneh golek ganti
mergo kowe kui sing ono ning jeroing ati

Wes rasah nesu opo meneh kudu mureng
ndak dadi pikirian engko awakmu dadi gering
pancen tresno kui mesti akeh pagoda
tak buktekke kabeh ben kowe ora ndresulo

Bingung rasane ati..
krungu kabar kowe wes ndue ganti..
seng eling tansah mbiyen karo janjine
malah sopo sing arep ninggalke

kurang opo aku iki..
Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
pari basan nggayuh bulan tak lakoni
opo kowe sing ora ngerti

Ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong lio
raono niatan aku golek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani

Ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong lio
raono niatan aku golek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani

Jumat, 03 Maret 2017

Lirik Lagu Virgoun - Surat Cinta Untuk Starla

Lirik Lagu Virgoun - Surat Cinta Untuk Starla

Lirik Lagu Virgoun - Surat Cinta Untuk Starla

ku tuliskan kenangan tentang
caraku menemukan dirimu
tentang apa yang membuatku mudah
berikan hatiku padamu

takkan habis sejuta lagu
untuk menceritakan cantikmu
kan teramat panjang puisi
tuk menyuratkan cinta ini

telah habis sudah cinta ini
tak lagi tersisa untuk dunia
kan telah ku habiskan
sisa cintaku hanya untukmu

aku pernah berpikir tentang
hidupku tanpa ada dirimu
dapatkah lebih indah dari
yang ku jalani sampai kini

aku selalu bermimpi tentang
indah hari tua bersamamu
tetap cantik rambut panjangmu
meskipun nanti tak hitam lagi

bila habis sudah waktu ini, tak lagi berpijak pada dunia
telah aku habiskan sisa hidupku hanya untukmu
dan telah habis sudah cinta ini, tak lagi tersisa untuk dunia
karena telah ku habiskan sisa cintaku hanya untukmu, untukmu, hidup dan matiku

bila musim berganti sampai waktu terhenti
mulai dunia membenci, ku kan tetap di sini

bila habis sudah waktu ini, tak lagi berpijak pada dunia
telah aku habiskan sisa hidupku hanya untukmu
dan telah habis sudah cinta ini, tak lagi tersisa untuk dunia
karena telah ku habiskan sisa cintaku hanya untukmu
karena telah ku habiskan sisa cintaku hanya untukmu