Sunday, 13 August 2017

Lirik Lagu Ndx Aka Ft Pjr – Plis Dong Sayang

Lirik Lagu Ndx Aka Ft Pjr – Plis Dong Sayang

Lirik Lagu Ndx Aka Ft Pjr – Plis Dong Sayang


Plis dong sayang jangan menangis (Alright baby don't cry)
Kita jalani jalan kita sendiri-sendiri
Hey plis dong sayang jangan bersedih (Alright baby don't sad)
Semoga kamu selalu bahagia dengan dirinya

Sebenarnya kamu tinggal pilih aku atau dia
Tapi kamu malah pilih kedua-duanya
Nggak bisa, kamu harus pilih salah satunya
Dia atau aku yang selalu setia
Satu jawaban tragis terdengar di telingaku
Manis kata syahdu yang dulu kamu ucap itu palsu
Tidak nyata hanya bualan syahdu
Oke, kamu pilih dia dan tinggalkan aku

Plis dong sayang jangan menangis (Alright baby don't cry)
Kita jalani jalan kita sendiri-sendiri
Hey plis dong sayang jangan bersedih (Alright baby don't sad)
Semoga kamu selalu bahagia dengan dirinya

Pilih salah satu antara dua pilihannya
Aku, dia kamu pilih mana?
Hayo aku setia tapi dia tidak juga
Hayo aku baik tapi dia tidak buruk juga
Tapi kenapa kamu malah pilih dia bukan aku
Padahal aku yang selalu temani disetiap waktu
Tetapi gak papa jalani saja semua
Jika itu memang bisa membuatmu bahagia

Plis dong sayang jangan menangis (Alright baby don't cry)
Kita jalani jalan kita sendiri-sendiri
Hey plis dong sayang jangan bersedih (Alright baby don't sad)
Semoga kamu selalu bahagia dengan dirinya

Aku rasa dengan berpisah kita lebih bahagia
Kita jalani hidup ini sendiri-sendiri saja
Walau kamu memilih dia tak jadi masalah
Ku masih banyak wanita yang akan selalu setia
Gak papa jika kamu mau tinggalkan aku
Bahagialah bersamanya tanpa ada aku
Cukup sampai disini kita sudahi semua
Cukup sampai disinii

Plis dong sayang jangan menangis (Alright baby don't cry)
Kita jalani jalan kita sendiri-sendiri
Hey plis dong sayang jangan bersedih (Alright baby don't sad)
Semoga kamu selalu bahagia dengan dirinya

Plis dong sayang jangan menangis (Alright baby don't cry)
Kita jalani jalan kita sendiri-sendiri
Hey plis dong sayang jangan bersedih (Alright baby don't sad)
Semoga kamu selalu bahagia dengan dirinya
Lirik Lagu NDX A.K.A. - Cerito Ati

Lirik Lagu NDX A.K.A. - Cerito Ati

Lirik Lagu NDX A.K.A. - Cerito Ati


Wis nyawiji neng jero rasaku,
Senajan wis krungu swaramu,
nanging aku durung percoyo..

Wis nyawiji neng jero rasaku,
Senajan wis krungu swaramu,
nanging aku durung percoyo..
Tresnaku ugo biso tok jogo,
Ra ilang to leh mergo,
kowe adoh neng kono..

Lagu iki sing ngancani,
Naliko wayah wengi..
Aku mung pingin,
Kowe ndang bali..

Padhange bulan gebyare lintang,
Sampekno roso kangen iki..
Aku neng kene terus ngenteni,
Nunggu kapan kowe bali..

Terus kelingan awan lan wengi,
Roso kangen setengah mati..
Tembang katresnan tenangno ati,
Tekanmu mesti tak enteni..

roso tresnoku iki kabeh pancen nggo kowe,
ora bakal ilang ono neng jero atiku,
sumpah janji tresno iki bakal selawase,
bungah susah ati iki nyanding ro sliramu..

ibarate ono suryo neng jero atiku,
kroso bakal ngerti iki amergo tekamu..
iki citro tresnamu iki crito atiku,
ora bakal ilang ono neng jero atiku..

Lagu iki sing ngancani,
Naliko wayah wengi..
Aku mung pingin,
Kowe ndang bali..

Padhange bulan gebyare lintang,
Sampekno roso kangen iki..
Aku neng kene terus ngenteni,
Nunggu kapan kowe bali..

Terus kelingan awan lan wengi,
Roso kangen setengah mati..
Tembang katresnan tenangno ati,
Tekanmu mesti tak enteni..

Padhange bulan gebyare lintang,
Sampekno roso kangen iki..
Aku neng kene terus ngenteni,
Nunggu kapan kowe bali..

Terus kelingan awan lan wengi,
Roso kangen setengah mati..
Tembang katresnan tenangno ati,
Tekanmu mesti tak enteni..

Sunday, 21 May 2017

Lirik Lagu NDX A.K.A. - Ra Jodo

Lirik Lagu NDX A.K.A. - Ra Jodo

Lirik Lagu NDX A.K.A. - Ra Jodo


maafkanku kali ini harus pergi
meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati
kelingan tresnaku ora direstui

mama papa maafkan aku yang tak bisa
membawa calon mantumu muleh
mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu

sak tenane ati iki loro loro loro
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
jarene janjimu urip bareng nganti bongko
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi rondo


karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

maafkanku kali ini harus pergi
meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati
kelingan tresnaku ora direstui

mama papa maafkan aku yang tak bisa
membawa calon mantumu muleh
mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu

sak tenane ati iki loro loro loro
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
jarene janjimu urip bareng nganti bongko
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi rondo

karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnaku ora direstui
maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnaku ora direstui, kelingan tresnaku ora direstui
Lirik NDX A.K.A - Konco Tahu

Lirik NDX A.K.A - Konco Tahu

Lirik NDX A.K.A - Konco Tahu

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i
koncoku koyok tahu

kowe konco mangan turu bareng aku
ra percoyo tego nyelintut pacarku
nggantenge ra sepiro sik ngganteng aku
dasar nggak tau malu

kok yo tegone kowe menyakitiku
tak ku sangka engkau digendak koncoku
padahal rupane koncoku koyok tahu
opo wes rabun mripatmu

ternyata kau tega selingkuh dengan dia
kau dan dia sama-sama tahu


yo wes gek rumaten opo ngiroku gatelen
aku yo ra kaget pancen kowe copet tulen
tak pikir mbek ngguyu, ra bakal ku ra payu
sewu siki wedokan podo nganten leganku

yen pancene karepmu aku tak meloki lakonku
ra biso tak teruske aku ra biasa ngene
sepurane ra sengojo ngonangi polahmu
kowe kowe podo tego ngelarani aku

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i, koncoku koyok tahu

kowe konco mangan turu bareng aku
ra percoyo tego nyelintut pacarku
nggantenge ra sepiro sik ngganteng aku
dasar nggak tau malu

kok yo tegone kowe menyakitiku
tak ku sangka engkau digendak koncoku
padahal rupane koncoku koyok tahu
opo wes rabun mripatmu

ternyata kau tega selingkuh dengan dia
kau dan dia sama-sama tahu

yo wes gek rumaten opo ngiroku gatelen
aku yo ra kaget pancen kowe copet tulen
tak pikir mbek ngguyu, ra bakal ku ra payu
sewu siki wedokan podo nganten leganku

yen pancene karepmu aku tak meloki lakonku
ra biso tak teruske aku ra biasa ngene
sepurane ra sengojo ngonangi polahmu
kowe kowe podo tego ngelarani aku

ra percoyo kowe tego ngerebut pacarku
padahal kowe konco mbabu bareng aku
kowe tego nyulek moto mrekes ati iki
rasane rupo iki koyo mbok idek’i, koncoku koyok tahu
Lirik NDX A.K.A - Teman Rasa Pacar

Lirik NDX A.K.A - Teman Rasa Pacar

Lirik NDX A.K.A - Teman Rasa Pacar

pernah aku mencoba dekat dengan wanita
tapi kau bersikap lucu tanpa kata kata
kowe takon aku opo ono cinta
tentang diriku dengan dirinya

begitu juga sebaliknya dengan diriku
aku ngroso cemburu yen delok awakmu
cedak cedak karo wong lanang selain aku
kok iso aku dadi cemburu

sayang, opo iki seng jenenge ati lagi kasmaran
tapi kita cuma sebatas teman

dikiro pacaran jebule kekancan
saben dino tangane gandengan
wira wiri ngalor ngidol bebarengan
yen di sawang koyo lagi kasmaran


terkadang mecucu dan saling cemburu
saling curiga memendam rindu
bisa dikatakan teman rasa pacar
walau kekancan tapi sayang-sayangan

apalagi aku crito marang sliramu (sliramu)
aku nganti sambat karo kanca-kancaku
antara berteman atau pacaran
jawabane pacaran wae

wes jan aku kuwi tambah bingung rasanya
aku wedi mergo tresno medotke kancane (kancane)
yo wes ngene wae penting bahagia
teman rasa pacar ojo nganti bubar

sayang, opo iki seng jenenge ati lagi kasmaran
tapi kita cuma sebatas teman

dikiro pacaran jebule kekancan
saben dino tangane gandengan
wira wiri ngalor ngidol bebarengan
yen di sawang koyo lagi kasmaran

terkadang mecucu dan saling cemburu
saling curiga memendam rindu
bisa dikatakan teman rasa pacar
walau kekancan tapi sayang-sayangan

dikiro pacaran jebule kekancan, saben dino tangane gandengan
wira wiri ngalor ngidol bebarengan, yen di sawang koyo lagi kasmaran
terkadang mecucu dan saling cemburu, saling curiga memendam rindu
bisa dikatakan teman rasa pacar, walau kekancan tapi sayang-sayangan

Thursday, 16 March 2017

Lirik Lagu NDX A.K.A feat. Familia - Tanjung Mas Ninggal Janji

Lirik Lagu NDX A.K.A feat. Familia - Tanjung Mas Ninggal Janji

Lirik Lagu NDX A.K.A feat. Familia - Tanjung Mas Ninggal Janji

Dik sejatine ono apa to Sifatmu kok wis beda Mbiyen manis tak teliti jebul mung lamis Adoh kowe seka aku dek adoh banget
Pangapurane mas aku rabetah marang sliramu Aku minggat... aku minggat... Ning pelabuhan iki kowe ninggalke janji Sing rabakal ilang seko atiku iki Kowe tak sayangi malah kowe mblenjani Saiki gawe tangis mergo janji mung lamis Kowe saiki lunga ninggal aku nelongso Opo dasar aku iki uwis lila Lupa kahanan saiki atiku lara Ora iso ngerti kowe lunga ning ngendi Percoyone awakku nglepas kepergianmu Opo dasar atiku uwis kecantol atimu Nanging saiki ilang rasa tulus tresnamu Sing biyen kanggo aku nanging kabeh kuwi palsu Uwis tak coba-coba njajal karo wong liya Nanging dadine podo malah saya cidra Dadi ra ilang ilang karo awakmu kuwi Sing ra iso ilang seko atiku iki Aku isih kelingan naliko ing pelabuhan Kowe janji lungo ra ono sewulan Nanging saiki wis luwih ing janji Nyatane kowe ora bali-bali Ning pelabuhan tanjung mas kene Biyen aku ngeterke kowe Ning pelabuhan semarang kene Aku tansah ngenteni kowe Ngertio dek ning kene aku ngenteni kowe Awal mulane kowe ninggal aku dewe Ora elingo pas awak dewe isih bebareng Nanging saiki kowe malah ra ngeling eling Ilang saiki ilang bablas saiki bablas Roso sayangmu kandas dadi kabeh soyo melas Mikir kahanan iki gawe lara ning ati Karepane atiku kembalilah kepadaku Back to Reff: Dek kowe tak enteni Malah kowe ra rumangsa karo wong liya Gawe atiku cidra kabeh uwis musna dadi kelara lara Uwis tak lali lali malah tambah soyo ndadi Mergo uwis lali opo cen dilaleake Kowe ninggalke janji tresnane awak dewe Sing biyen tok ucapke nganggo manise lambe Opo dasar kowe yo mung arep nglaraake Back to Reff:
Lirik Lagu NDX A.K.A Feat Radit - Lagu Untuk Kakak

Lirik Lagu NDX A.K.A Feat Radit - Lagu Untuk Kakak

Lirik Lagu NDX A.K.A Feat Radit - Lagu Untuk Kakak

Janganlah dirimu selalu bersedih Menangisi luka yang ada di hati Walau pun aku tidak pernah tau
apa yang ada di dalam hatimu Kakak ijinkanlah aku Memeluk dirimu Menghapus lukamu aku selalu menyayangi selalu mencintai dirimu di hati. . . . Kakak dengarkan Janganlah dirimu selalu bersedih Menangisi luka yang ada di hati Walau pun aku tidak pernah tau apa yang ada di dalam hatimu Back to reff

Thursday, 9 March 2017

Lirik Lagu Pendhoza feat. sasha anezkha – Aku Cah Kerjo

Lirik Lagu Pendhoza feat. sasha anezkha – Aku Cah Kerjo

Lirik Lagu Pendhoza feat. sasha anezkha – Aku Cah Kerjo


bebasan nunggu mongso rendeng
anggongku le ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

mas yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit b*mi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit b*mi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
mergo trenso kui mestina akeh pacoban

sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

mas yen pancen kuwi karepmu
aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu

mas nadyan kowe lungo kerjo
sing tak jalu kowe tetep setio
ojo nganti kegudho wanito liyo

sabaro aku yo mung cah kerjo
Lirik Lagu Pendhoza – Ninggal Janji (New Version)

Lirik Lagu Pendhoza – Ninggal Janji (New Version)

Lirik Lagu Pendhoza – Ninggal Janji (New Version)

dulu begitu indah
saaat kau bersamaku
dulu begitu mesra
saat kau di sampingku

namun semua itu
pupus, hilang
dan tak tersisa lagi


janji yang kau ucap dulu itu
tinggalah kenangan

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

#Rapp#
Jarene ra mblenjanji
jebul nyatane endi
lungo ara bali-bali
malah ninggalke janji

opo wes ra kelingan
karo awakku iki
sing mbyen tok tresnani
roso tekan e mati

yen ngono cen pengenmu
ngomong o terus terang
rausah gawe coro
medotke sesambungan

nek wes cukup semene
anggonmu le bebrayan
kabeh tk pupus wae
timbang ngrusak pikiran

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

#Rapp#
yen kabeh mau salahku aku njaluk ngapura
opo koe lungo mergo aku ra sugeh bondo
omonganmu polah tingkahmu ratau ngajeni aku
sak kepenak e dewe awakmu gawe loro atiku
opo iki garis e aku ro kowe pisah
wes wegah gagas wanito sing gawe urepku bubrah

saiki aku kudu moveon
nglalekke alon-alon
mugo oleh gantine kui bakal kelakon

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji