Kamis, 16 Maret 2017

Lirik Lagu NDX A.K.A feat. Familia - Tanjung Mas Ninggal Janji

Lirik Lagu NDX A.K.A feat. Familia - Tanjung Mas Ninggal Janji

Lirik Lagu NDX A.K.A feat. Familia - Tanjung Mas Ninggal Janji

Dik sejatine ono apa to Sifatmu kok wis beda Mbiyen manis tak teliti jebul mung lamis Adoh kowe seka aku dek adoh banget
Pangapurane mas aku rabetah marang sliramu Aku minggat... aku minggat... Ning pelabuhan iki kowe ninggalke janji Sing rabakal ilang seko atiku iki Kowe tak sayangi malah kowe mblenjani Saiki gawe tangis mergo janji mung lamis Kowe saiki lunga ninggal aku nelongso Opo dasar aku iki uwis lila Lupa kahanan saiki atiku lara Ora iso ngerti kowe lunga ning ngendi Percoyone awakku nglepas kepergianmu Opo dasar atiku uwis kecantol atimu Nanging saiki ilang rasa tulus tresnamu Sing biyen kanggo aku nanging kabeh kuwi palsu Uwis tak coba-coba njajal karo wong liya Nanging dadine podo malah saya cidra Dadi ra ilang ilang karo awakmu kuwi Sing ra iso ilang seko atiku iki Aku isih kelingan naliko ing pelabuhan Kowe janji lungo ra ono sewulan Nanging saiki wis luwih ing janji Nyatane kowe ora bali-bali Ning pelabuhan tanjung mas kene Biyen aku ngeterke kowe Ning pelabuhan semarang kene Aku tansah ngenteni kowe Ngertio dek ning kene aku ngenteni kowe Awal mulane kowe ninggal aku dewe Ora elingo pas awak dewe isih bebareng Nanging saiki kowe malah ra ngeling eling Ilang saiki ilang bablas saiki bablas Roso sayangmu kandas dadi kabeh soyo melas Mikir kahanan iki gawe lara ning ati Karepane atiku kembalilah kepadaku Back to Reff: Dek kowe tak enteni Malah kowe ra rumangsa karo wong liya Gawe atiku cidra kabeh uwis musna dadi kelara lara Uwis tak lali lali malah tambah soyo ndadi Mergo uwis lali opo cen dilaleake Kowe ninggalke janji tresnane awak dewe Sing biyen tok ucapke nganggo manise lambe Opo dasar kowe yo mung arep nglaraake Back to Reff:
Lirik Lagu NDX A.K.A Feat Radit - Lagu Untuk Kakak

Lirik Lagu NDX A.K.A Feat Radit - Lagu Untuk Kakak

Lirik Lagu NDX A.K.A Feat Radit - Lagu Untuk Kakak

Janganlah dirimu selalu bersedih Menangisi luka yang ada di hati Walau pun aku tidak pernah tau
apa yang ada di dalam hatimu Kakak ijinkanlah aku Memeluk dirimu Menghapus lukamu aku selalu menyayangi selalu mencintai dirimu di hati. . . . Kakak dengarkan Janganlah dirimu selalu bersedih Menangisi luka yang ada di hati Walau pun aku tidak pernah tau apa yang ada di dalam hatimu Back to reff

Kamis, 09 Maret 2017

Lirik Lagu Pendhoza feat. sasha anezkha – Aku Cah Kerjo

Lirik Lagu Pendhoza feat. sasha anezkha – Aku Cah Kerjo

Lirik Lagu Pendhoza feat. sasha anezkha – Aku Cah Kerjo


bebasan nunggu mongso rendeng
anggongku le ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

mas yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit b*mi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit b*mi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
mergo trenso kui mestina akeh pacoban

sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

mas yen pancen kuwi karepmu
aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu

mas nadyan kowe lungo kerjo
sing tak jalu kowe tetep setio
ojo nganti kegudho wanito liyo

sabaro aku yo mung cah kerjo
Lirik Lagu Pendhoza – Ninggal Janji (New Version)

Lirik Lagu Pendhoza – Ninggal Janji (New Version)

Lirik Lagu Pendhoza – Ninggal Janji (New Version)

dulu begitu indah
saaat kau bersamaku
dulu begitu mesra
saat kau di sampingku

namun semua itu
pupus, hilang
dan tak tersisa lagi


janji yang kau ucap dulu itu
tinggalah kenangan

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

#Rapp#
Jarene ra mblenjanji
jebul nyatane endi
lungo ara bali-bali
malah ninggalke janji

opo wes ra kelingan
karo awakku iki
sing mbyen tok tresnani
roso tekan e mati

yen ngono cen pengenmu
ngomong o terus terang
rausah gawe coro
medotke sesambungan

nek wes cukup semene
anggonmu le bebrayan
kabeh tk pupus wae
timbang ngrusak pikiran

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

#Rapp#
yen kabeh mau salahku aku njaluk ngapura
opo koe lungo mergo aku ra sugeh bondo
omonganmu polah tingkahmu ratau ngajeni aku
sak kepenak e dewe awakmu gawe loro atiku
opo iki garis e aku ro kowe pisah
wes wegah gagas wanito sing gawe urepku bubrah

saiki aku kudu moveon
nglalekke alon-alon
mugo oleh gantine kui bakal kelakon

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji

aku mbyen wes tau dadi bojomu
nanging opo kowe ninggalke awakku
opo pancen tresnamu ra cukup siji
koe lungo tego ninggalke sumpah lan janji
Lirik Lagu Pendhoza YK Ft Ayu Talita – Ojo Salah Tompo

Lirik Lagu Pendhoza YK Ft Ayu Talita – Ojo Salah Tompo

Lirik Lagu Pendhoza YK Ft Ayu Talita – Ojo Salah Tompo

Bingung rasane ati..
krungu kabar kowe wes ndue ganti..
seng eling tansah mbiyen karo janjine
malah sopo sing arep ninggalke

kurang opo aku iki..
Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
pari basan nggayuh bulan tak lakoni
opo kowe sing ora ngerti

Rapp:
Pancen awake aku tresno marang awakmu
ra nyongko, ra ngiro kowe arep ninggalke aku
opo ra kerlingan semono karo janjimu
kowe ra bakal ninggalke kbeh tresno sucimu
aku krungu seko tonggo gawe cidro ning ati

Etok kabeh jare awakmu wes oleh ganti
opo balesane awakmu koyo ngene iki
nganti kowe tego iso ninggalke sumpah lan janjimu

Ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong lio
raono niatan aku golek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani

Ojo salah tompo, ojo salah nerimo
gampang banget kowe percoyo karo wong lio
raono niatan opo mneh golek ganti
mergo kowe kui sing ono ning jeroing ati

Wes rasah nesu opo meneh kudu mureng
ndak dadi pikirian engko awakmu dadi gering
pancen tresno kui mesti akeh pagoda
tak buktekke kabeh ben kowe ora ndresulo

Bingung rasane ati..
krungu kabar kowe wes ndue ganti..
seng eling tansah mbiyen karo janjine
malah sopo sing arep ninggalke

kurang opo aku iki..
Kabeh penjalukmu wes tak turuti..
pari basan nggayuh bulan tak lakoni
opo kowe sing ora ngerti

Ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong lio
raono niatan aku golek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani

Ojo salah tompo, ojo salah terimo
gampang percoyo omongane wong lio
raono niatan aku golek ganti
mergo mung kowe sing tak tresnani

Jumat, 03 Maret 2017

Lirik Lagu Virgoun - Surat Cinta Untuk Starla

Lirik Lagu Virgoun - Surat Cinta Untuk Starla

Lirik Lagu Virgoun - Surat Cinta Untuk Starla

ku tuliskan kenangan tentang
caraku menemukan dirimu
tentang apa yang membuatku mudah
berikan hatiku padamu

takkan habis sejuta lagu
untuk menceritakan cantikmu
kan teramat panjang puisi
tuk menyuratkan cinta ini

telah habis sudah cinta ini
tak lagi tersisa untuk dunia
kan telah ku habiskan
sisa cintaku hanya untukmu

aku pernah berpikir tentang
hidupku tanpa ada dirimu
dapatkah lebih indah dari
yang ku jalani sampai kini

aku selalu bermimpi tentang
indah hari tua bersamamu
tetap cantik rambut panjangmu
meskipun nanti tak hitam lagi

bila habis sudah waktu ini, tak lagi berpijak pada dunia
telah aku habiskan sisa hidupku hanya untukmu
dan telah habis sudah cinta ini, tak lagi tersisa untuk dunia
karena telah ku habiskan sisa cintaku hanya untukmu, untukmu, hidup dan matiku

bila musim berganti sampai waktu terhenti
mulai dunia membenci, ku kan tetap di sini

bila habis sudah waktu ini, tak lagi berpijak pada dunia
telah aku habiskan sisa hidupku hanya untukmu
dan telah habis sudah cinta ini, tak lagi tersisa untuk dunia
karena telah ku habiskan sisa cintaku hanya untukmu
karena telah ku habiskan sisa cintaku hanya untukmu
Lirik Lagu Rizky Febian - Penantian Berharga

Lirik Lagu Rizky Febian - Penantian Berharga

Lirik Lagu Rizky Febian - Penantian Berharga

Dahulu kita terbiasa
Selalu menunggu terus menunggu
Berharap datang seseorang
Untuk melengkapi kisah hidup ini

Terlalu sulit melangkah
Tuk temukan yang selalu dinantikan
Hingga kita pun berjumpa
Tiada lagi alasan untuk menunda

Akhirnya kita bersama
Setelah menanti lama
Semoga selalu terjaga
Ahaa wouuu wouuu....

Waktu telah berbicara
Menanti tak sia-sia
Karna kau yang kini ada
Ahaa wouuu wouuu....
Sangatlah berharga

Bertahan di kesendirian
Telah menuntunku menemukanmu
Tanpa ragu aku berikan
Semua rasa cinta yang tersimpan lama

Penantian slama ini
Tak membuatku jera Tetap berharap
Ku yakin seseorang kan
Datang kepadaku menggenggam tanganku

Akhirnya kita bersama
Setelah menanti lama
Semoga selalu terjaga
Ahaa wouuu wouuu....

Waktu telah berbicara
Menanti tak sia-sia
Karna kau yang kini ada
Ahaa wouuu wouuu....
Sangatlah berharga

Sangat berharga penantian
Sangatlah berharga penantian

Na na na na na na na na na na na
Na na na na na na na na na na na
Na na na na na na na na na na na

Akhirnya kita bersama
Setelah menanti lama
Semoga selalu terjaga
Ahaa wouuu wouuu....

Waktu telah berbicara
Menanti tak sia-sia
Karna kau yang kini ada
Ahaa wouuu wouuu....
Sangatlah berharga
DJ Snake Lyrics - Let Me Love You (feat. Justin Bieber)

DJ Snake Lyrics - Let Me Love You (feat. Justin Bieber)

DJ Snake Lyrics - Let Me Love You (feat. Justin Bieber)


I used to believe
We were burnin' on the edge of somethin' beautiful
Somethin' beautiful
Sellin' a dream
Smoke and mirrors keep us waiting on a miracle
On a miracle

Say, go through the darkest of days
Heaven's a heartbreak away
Never let you go, never let me down
Oh, it's been a hell of a ride
Driving the edge of a knife
Never let you go, never let me down

Don't you give up, nah-nah-nah
I won't give up, nah-nah-nah
Let me love you
Let me love you
Don't you give up, nah-nah-nah
I won't give up, nah-nah-nah
Let me love you
Let me love you
Oh, baby, baby

Don't fall asleep
At the wheel, we've got a million miles ahead of us
Miles ahead of us
All that we need
Is a rude awakening to know we're good enough
Know we're good enough

Say go through the darkest of days
Heaven's a heartbreak away
Never let you go, never let me down
Oh, it's been a hell of a ride
Driving the edge of a knife
Never let you go, never let me down

Don't you give up, nah-nah-nah
I won't give up, nah-nah-nah
Let me love you
Let me love you
Don't you give up, nah-nah-nah
I won't give up, nah-nah-nah
Let me love you
Let me love you
Oh, baby, baby

Don't you give up, nah-nah-nah
I won't give up, nah-nah-nah
Let me love you
Let me love you
Don't you give up, nah-nah-nah
I won't give up, nah-nah-nah
Let me love you
Let me love you
Oh, baby, baby
Lirik Lagu Rinto Harahap - Ayah

Lirik Lagu Rinto Harahap - Ayah

Lirik Lagu Rinto Harahap - Ayah


Dimana, akan ku cari
Aku menangis seorang diri
Hatiku slalu ingin bertemu
Untukmu aku bernyayi

Untuk ayah tercinta
Aku ingin bernyanyi
Walau air mata
Di pipiku
Ayah dengarkanlah
Aku ingin berjumpa
Walau hanya dalam
Mimpi..

Lihatlah, hari berganti
Namun tiada seindah dulu
Datanglah, aku ingin bertemu
Untukmu, aku bernyanyi

Untuk ayah tercinta
Aku ingin bernyanyi
Walau air mata
Di pipiku
Ayah dengarkanlah
Aku ingin berjumpa
Walau hanya dalam
Mimpi..